KONYHAKALANDOK| BROKKOLIKRÉMLEVES PIRÍTOTT FŰSZERES CSICSERIBORSÓVAL



Kedves Olvasó,

Szeretettel üdvözöllek a blogomon. Amint az előző bejegyzésben olvashattad ( ha nem tetted katt a 🖤-re) nekivágtam valami egészen új dolognak. Életmódot szeretnék váltani, és ebben a Biocom segítségét vettem igénybe. Ezen belül pedig a Regenor kúrába kezdtem bele. Lényegében, hogy megértsétek miről is van szó: a kúra alatt tilos a fogyasztása cukornak, laktóznak, szójának valamint az olajnak és az olajos magvaknak. Ebből következik, hogy a kúra alatt csak disznózsírral lehet főzni.
Annak szemléltetése érdekében, hogy nem is olyan nehéz ez a kúra betartása különböző étel recepteket fogok nektek hozni, amelyek regenorosan lesznek elkészítve. A mai napon pedig ezt a fincsi leves receptet mutatom be nektek. 


Hozzávalók:

  • 50 dkg brokkoli
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1-2 evőkanál zsír
  • 1 liter zöldség alaplé vagy víz
  • 1 konzerv csicseriborsó
  • só, bors, pirospaprika

Elkészítés:

➤A brokkolit szedjük rózsáira, mossuk meg. A vöröshagymát hámozzuk meg és vágjuk kockákra. A fokhagymát pucoljuk meg és vágjuk apró darabokra.

➤Egy edényben felforrósítjuk a zsírt, dinszteljük meg rajta a hagymát, majd tegyük hozzá a
fokhagymát is, végül a brokkoli rózsákat.

➤Öntsük fel alaplével vagy vízzel, először inkább kevesebbel, érdemes pürésítés után beállítani a kívánt sűrűséget.

➤Sózzuk, borsozzuk.

➤Pár perc alatt főzzük puhára, majd botmixerrel pürésítsük. Ha szükséges, adjunk még hozzá vizet vagy alaplevet. 

➤A csicseriborsó konzervet csepegtessük le, fűszerezzük sóval, borssal, pirospaprikával, majd 200 fokos sütőben, sütőpapírral bélelt tepsin 15 perc alatt süssük ropogósra. Ezzel kínáljuk a levest.




SAJÁT KÉPEK EZÉRT SZERZŐI JOGI VÉDELEM ALATT ÁLLNAK- MÁSOLÁSRA, MEGOSZTÁSRA ENGEDÉLY SZÜKSÉGES!




PHOTOS BY ME- DONT COPY- ASK FOR COPY AND SHARE





facebook: @brizs.brii

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

TESZT | CIEN MICELLÁS ARCLEMOSÓ

MÉREGTELENÍTÉS| HOGYAN CSINÁLOM?

KONYHAKALANDOK | KUKORICALISZTES, MAZSOLÁS SÜTEMÉNY